Hotel Rute***

Za popotnike, ki želijo doživeti Zgornjesavsko dolino, bo Hotel Rute odlična izbira. Od tod obiskovalci dostopajo do vsega, kar ta živahna vasica, Gozd Martuljek, ponudi. Primeren je tako za počitek in oddih od vsakdanjika, kot za raznovrstne aktivnosti.

Gozd Martuljek, pa je s svojo neokrnjeno naravo idealno izhodišče za planinske pohode, tek in kolesarjenje po kolesarski stezi, ki se začenja na Jesenicah in vodi daleč v Italijo. V zimskem času boste prav gotovo izkoristili vse radosti, od sankanja, krpljanja, drsanja do smučanja, ki jih nudijo okoliška smučišča

Hotel ima 17 sob s kopalnico, ki nudijo namestitev od 2 do 6 oseb in imajo balkon ali atrij s pogledom na Julijske Alpe in vrt, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom in brezplačni brezžični internet.

Nudimo bogat samopostrežni zajtrk. Večnamenski dvorani hotela Rute sta primerni za tečaje, plesne delavnice, posvete, sestanke, seminarje ali predstavitve ter motivacijske programe pa tudi za različna praznovanja in poroke.

Velik vrt s sadnim drevjem je idealen za družabne dogodke na prostem, piknike praznovanja ter športne igre. Hotel ima na voljo shrambo za smučarsko opremo in garaža za motorje ter kolesa.

Velika prednost hotela je tudi ta, da so v naših prostorih dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Ponudba:

- Zajtrk 
- WiFi
- TV - Hladilnik 
- Brezplačno parkiranje 
- Brezplačna uporaba shrambe: za smuči, kolesa in motorje 
- Brezplačna uporaba večnamenske dvorane (predhodni dodgovor) 
- Brezplačna uporaba prostora za peko na žaru in uporabe žara (predhodni dogovor) 
- Dejavnosti: namizni tenis, odbojka, nogomet in izposoja koles 
- Ugodna ponudba vodenih športnih aktivnosti: kolesarjenje, pohodništvo, tek in funkcionalna vadba 
- Storitve: prevoza (z doplačilom)