• Garni hotel Rute

  Garni hotel Rute

  Družinski hotel, ki se nahaja v Gozd Martuljku le 4000m od središča Kranjske Gore. Predstavlja idealno izhodišče za smučarske, planinske in kolesarske navdušence. Gostom je na voljo 17 prijetno opremljenih dvo- in troposteljnih sob s kopalnico, televizorjem, brezplačno brezžično internetno povezavo in parkiriščem. Imajo tudi možnost koriščenja piknik prostora z žarom.

 • Lepi čeveljc

  Lepi čeveljc

  Nastanitev v lepo prenovljeni starejši hiši v Gozdu Martuljku, ki se nahaja tik ob Hotelu Rute in le 50 m od reke Save. Hiša skupno lahko sprejme do 19 oseb, v spodnjem delu hiše je tudi večji skupinski prostor s kmečko pečjo. Gostje imajo možnost koriščenja piknik prostora z žarom, brezplačnega parkirišča in interneta.

 • Apartmaji Rute

  Apartmaji Rute

  Nastanitev v sodobno opremljenih apartmajih nudi kuhinjo in kopalnico s prho, kabelsko televizijo, brezplačno brezžično internetno povezavo in možnost koriščenja piknik prostora. Kuhinje v apartmajih so opremljene s štedilnikom, hladilnikom ter vso potrebno posodo in priborom.

 • Brunarica Rute

  Brunarica Rute

  Brunarica Rute predstavlja idilično okolje, v katerem človek lahko sproščeno zadiha, se pomiri in uživa. Nudi posebno klimo, ki jo omogoča le gradnja iz naravnih in okolju prijaznih materialov.

 • Piknik prostor

  Piknik prostor

  Na vrtu za hišo, kjer gojijo biološko pridelano sadje in zelenjavo, si lahko privoščite tudi piknik, uporabite žar in se sprostite v prijetni mirni in zeleni okolici hiše. Na voljo sta dva piknik prostora, ki sprejmeta do 200 oseb.

 • Pekarna Mišmaš

  Pekarna Mišmaš

  Učna igralnica, sestavljena iz gledališkega, učnega, pripovedniškega in umetniškega dela. Udeleženci si sami spečejo svoj kruh in vstopijo v pravo pravljico, kjer jim tudi odigramo zgodbo, kjer spoznajo pravega Mišmaša, Jedrt, mačka in Kurjega peka.

 • Guest House Depandansa Rute

  Guest House Depandansa Rute

  Sobe in studii so zasnovani v alpskem slogu z lesenim pohištvom, vključujejo pa brezplačen brezžični internet, TV, kavč, mizo, razgled in lastno kopalnico s kadjo ali prho. Sprejmejo do 31 oseb.


Novice

Datum tečaja: 15.10.2017 Tečaj traja: 5 ur Cena: 75,00 € Prijave: info@hotelrute.si
Od 6. do 7. maja 2016 se bo v Kranjski Gori odvil edinstveni kulinarični dogodek – kuharji iz Slovenije, Italije in Hrvaške vam bodo pripravili vrhunski tri hodni meni! Obiskovalci in spremljevalci si boste lahko na stojnicah ogledali in preizkusili mojstrovine kuharjev. V Hotelu Rute vam ponujamo 15% popust na naše namestive.
Ima luskavica negativen vpliv na vaše počutje, vas ovira tako na poklicnem, kot družabnem področju? Luskavica je ena od ovir v življenju, ki človeka prizadene telesno, psihološko in socialno. Včasih so bolnikovi občutki, doživljanja, čustva in odnosi s svetom bolj prizadeti, kot pa samo telo. Če želite nadzorovati luskavico, je prvi korak, ki ga morate narediti, razumevanje bolezni in zavedanje vpliva, ki ga ima luskavica na vaše vsakdanje življenje. ŠD Kekec in Mojca v sodelovanju z dr. Ana Škoberne vabi na ŠOLO LUSKAVICE ZA ŽIVLJENJE, ki bo v Hotelu Rute od 13.5. do 15.5.2016.
Dobrodošli na novih straneh družinskega kompleksa v Gozdu Martuljek in Kranjski Gori. Primeren za družine, starejše, skupine in posamezne popotnike. S svojo čudovito naravo je idealno izhodišče za planinske pohode ter razgledne kolesarske izlete.

Naša ponudba¸v Gozd Martuljku:

#
Depandansa Rute
Sobe in studii so zasnovani v alpskem slogu z lesenim pohištvom, vključujejo pa brezplačen brezžični…
#
Večnamenska dvorana Rute
Večnamenski dvorani se nahajata znotraj hotelskega kompleksa Rute. Primerni sta različne vrste…
#
Lepi Čeveljc
Nastanitev v lepo prenovljeni starejši hiši v Gozdu Martuljku, ki se nahaja tik ob Hotelu Rute in le…
#
Garni hotel Rute
Družinski hotel predstavlja idealno izhodišče za smučarske, planinske in kolesarske navdušence.…
#
Piknik prostor
Na vrtu za hišo, kjer gojijo biološko pridelano sadje in zelenjavo, si lahko privoščite tudi piknik,…
#
Apartmaji hotel Rute
Nastanitev v sodobno opremljenih apartmajih nudi kuhinjo in kopalnico s prho, kabelsko televizijo,…

Naša ponudba¸v Kranjski Gori:

#
Depandansa Tina Kranjska Gora
Depandansa Tina stoji v neposredni bližini golf igrišča v najlepšem predelu Kranjske Gore. Gostom je…
#
Apartmaji Kranjska Gora
Nastanitev v sodobno opremljenih apartmajih nudi kuhinjo in kopalnico s prho, kabelsko televizijo,…
#
Hostel Nika Kranjska Gora
Hostel Nika se nahaja v mirnem predelu Kranjske Gore. Obdan je z naravo, bujnim zelenjem in gorami.…

Pekarna Mišmaš

Pekarna Mišmaš

Pešpoti

Pešpoti

Dogodki v Kranjski Gori in okolici:


03-09-17
Matej Lovše po štirih letih ponovno zmagovalec, Laura Šimenc drugič zapored Ob jutranjem pogledu v nebo je bilo skozi preteče oblake videti nekaj obetajoče modrine, ki je iz ure v uro večala nasmeh tistim, ki so se kljub nevihtni noči, … Continue re…
05-09-16
  Na 38. Jurišu Matej Kimovec med legende, Laura Šimenc prvič Na Vršič v idealnih razmerah nekaj manj kot 800 kolesark in kolesarjev. Povabljenec Tadej Valjavec tik za najhitrejšo trojico. Le rekordno ni šlo. Kranjska Gora, 4. september – Za &#…
09-08-16
Preveri pripravljenost, opremo in taktiko vzpona na Vršič.. 15. AVGUSTA vas vabimo, da se nam z našim pokroviteljem Avtocentrom ŠPAN pridružite na kolesarskem dogodku, ki bo potekal v okviru priprav na “38. Juriš na Vršič“.  Avgustovski praznični dan bo p…
09-08-16
Novost v letošnjem letu je predprijava na Kranjskogorsko 10ko do 10.8.2016! PRIJAVI SE
28-06-16
Preveri rezultate in se najdi v galeriji Andrejčkovega teka 2016 ter si oglej posnetek štarta in teka do Jasne – 22. teka na Vršič

Povpraševanje

Pošljite nam vaše želje

Cenik

Ugodna namestitev

Dogodki in doživetja

Organizator: ŠD Kekec in Mojca Informacije: mojca.koligar@gmail.com _____________________________________ Šola luskavice za življenje, 13.5. - 15.5.2016 Vikend turnega kolesarjenja, 10.6. - 12.6.2016 Vikend trail teka, 24.6.- 26.6.2016