Garni hotel Rute

Lokacija Gozd Martuljek
Objekt: Hotel Rute
Ponudba: - Zajtrk - WiFi - TV - Hladilnik - Brezplačno parkiranje - Brezplačna uporaba shrambe: za smuči, kolesa in motorje - Brezplačna uporaba večnamenske dvorane (predhodni dodgovor) - Brezplačna uporaba prostora za peko na žaru in uporabe žara (predhodni dogovor) - Dejavnosti: namizni tenis, odbojka, nogomet in izposoja koles - Ugodna ponudba vodenih športnih aktivnosti: kolesarjenje, pohodništvo, tek in funkcionalna vadba - Storitve: prevoza (z doplačilom)

Garni hotel Rute

Za popotnike, ki želijo doživeti Gozd Martuljek, bo Garni Hotel Rute odlična izbira. Od tod lahko obiskovalci dostopajo do vsega, kar lahko to živahno mesto ponudi. Primeren je tako za vaš počitek in oddih od vsakadanjika, kot za raznovrstne aktivnosti.

Ob lepem suhem vremenu, je aktualno predvsem pohodništvo, tek in kolesarjenje po lepi kolesarski stezi, ki se začenja na Jesenicah in vodi daleč v Italijo. V zimskem času in snegu boste prav gotovo izkoristili vse zimske radosti, od sankanja, krpljanja, drsanja do smučanja, ki jih nudi Gozd Martuljek in Kranjska Gora.

Vse sobe imajo balkon s pogledom na Alpe ali vrt, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom in brezplačni brezžični internet.

Vsako jutro se lahko okrepčate s samopostrežnim zajtrkom. V hotelu lahko igrate namizni tenis, v poletnem času pa na vrtu uporabljate opremo za peko na žaru. Na voljo sta še shramba za smučarsko opremo in garaža za motorje.

Ne glede na to kakšen je že vaš razlog za obisk Gozd Martuljek, boste v Garni Hotel Rute našli idealno mesto za razburljive in zanimive počitnice.

Kapacitete: 17 sob/60 ležišč

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide