ALMINA KUHARSKA AKADEMIJA

26.11.2017, OBLIKOVANJE ČOKOLADE

Če ste mislili, da je čokolada le poslastica, ki ji občasno podležemo, ste se zmotili. Čokolada je vedno bolj priznana dobrota tudi v oblikovalskih vodah, kjer z njo poudarjajo dober okus tako v kreativnem kot kulinaričnem smislu. Alma pa nam bo na tečaju, 26.11.2017 ob 12ih vse to prikazala. Tečaj traja 5 ur, cena 75€; prijave na info@hotelrute.si
VLJUDNO VABLJENI!

17.12.2017, TEČAJ TORTE Z ALMO REKIĆ

Alma Rekić profesionalna slaščičarka in sodnica oddaje Masterchef Slovenija, nam bo zaupala vse drobne nasvete in delila svoje znanje na kuharskem tečaju TORTE - kraljice sladic, pečemo doma, eni bolj in drugi manj uspešno, nekateri napol poklicno, drugi povsem amatersko. Eni obvladajo različna testa, prijeme in tehnike izdelave krem in drugih nadevov, drugi ne ločijo klasične pariške kreme od moussa (pene). In vso to mešanico bolj ali manj spretnih in izkušenih vabimo, da jih premaga radovednost, saj nam bo na kuharskem tečaju mojstrica slaščic - Alma Rekić to prikazala.

v nedeljo 17.12.2017 ob 12:00
Tečaj traja 5 ur, cena: 75,00 €
Prijave na info@hotelrute.si

TEČAJ IZDELAVE TESTENIN

Okus domačih testenin se nikakor ne more primerjati s kupljenimi. Alma pa nas bo naučila, da jih lahko poljubno oblikujemo, napolnimo z okusnimi nadevi ali obarvamo z različnimi živili. In ker je priprava domačih testenin v bistvu zelo preprosta in zabavna, vas vabimo na tečaj 8.11.2017 ob 12ih.
Tečaj traja 5 ur, cena 75€
Prijave: info@hotelrute.si

Tečaj Alme Rekić - TORTE

Mnogi torte - kraljico sladic, pečemo doma, eni bolj in drugi manj uspešno, nekateri napol poklicno, drugi povsem amatersko. Eni obvladajo različna testa, prijeme in tehnike izdelave krem in drugih nadevov, drugi ne ločijo klasične pariške kreme od moussa (pene). In vso to mešanico bolj ali manj spretnih in izkušenih vabimo, da jih premaga radovednost, saj nam bo na kuharskem tečaju mojstrica slaščic - Alma Rekić to prikazala.
Alma Rekić profesionalna slaščičarka in sodnica oddaje Masterchef Slovenija, vam bo zaupala vse drobne nasvete in z vami delila svoje znanje
v nedeljo 15.10.2017 ob 12:00
Tečaj traja 5 ur, cena: 75,00 €
Prijave na info@hotelrute.si do 10.10.2017